ŽENA NAPRAVILA PAKAO LJUBIMCU DELIJA: Ako potpišeš za Zvezdu, RAZVEŠĆU SE!
Marakana, Foto: Starsport/Peđa Milosavljević

au

ŽENA NAPRAVILA PAKAO LJUBIMCU DELIJA: Ako potpišeš za Zvezdu, RAZVEŠĆU SE!

Navijačima Zvezde se ovo neće dopasti

Objavljeno: 10:53h

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde, a trenutno član Vestern Sidnej Vonderersa, Miloš Ninković, okačiće "kopačke o klin" na kraju sezone u Australiji.

Za reprezentaciju je zabeležio 28 nastupa, a nakon više dve decenije uspešne karijere, vreme je da se oprosti od fudbala.

- Razmišljao sam tokom nekoliko poslednjih meseci i doneo sam odluku da se povučem na kraju sezone. Ona će ujedno i biti poslednja u mojoj igračkoj karijeri. Počeo sam sa šest godina, prvi profesionalni ugovor potpisao sa 16, a već uskoro punim 40. To je 24 godine profesionalnog fudbala - rekao je Ninković i nastavio:

Ninković u dresu Zvezde
Ninković u dresu Zvezdefoto: Saša Pavlić Koky

- Zaista sam uživao u svakom trenutku i znam da će biti emotivno kada dođe do poslednje utakmice i treninga. Volim fudbal i znam da ću kada odem u penziju i dalje biti na terenu. Videćemo kakva će to uloga biti, ali želim da ostanem u branši jer sam na terenu najsrećniji - rekao je iskusni as.

Postoji jedna zanimljivost vezana za njegov potpis za Crvenu zvezdu gde je proveo sezonu 2013/14, kada su crveno-beli stigli do titule i tako prekinuli dominaciju Partizana.

Naime, supruga mu je zapretila razvodom ukoliko pređe u redove tima sa Marakane.

Miloš Ninković
Miloš Ninkovićfoto: Nigel Owen / Zuma Press / Profimedia

- Supruga mi je rekla: "Ako potpišeš za Crvenu zvezdu, razvešću se od tebe". Imao sam i druge ponude, ali joj nisam rekao. Rekao sam da nemam drugih ponuda. Zato što mi je san bio da zaigram za Crvenu zvezdu - rekao je Ninković, a prenosi "Gloria".

Ipak, to ga nije sprečilo da obuče crveno-beli dresi i upiše se u istoriju kluba, a koliko je bila bitna njegova uloga, govori i pesm "Delija" - "Draži mi je Nine od tetke i strine".

Bonus video:

00:10

Delije, bakljada, Crvena zvezda, Zenit

(Espreso sport/Gloria)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.